Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
Hoitopalvelukeskus Sinfonia on käynnistänyt toimintansa

Hoitopalvelukeskus Sinfonia on käynnistänyt toimintansa

Julkaistu 07.05.2007

Integroituneen lääketieteen hoitopalvelukeskus Sinfonia Oy käynnisti maaliskuussa 2007 toimintansa yli 500 m2:n tiloissa Seinäjoen asemakeskuksessa. Keskuksen tarkoituksena on tarjota hoitotyötä tekeville hoitotiloja ja puitteet jatkuvaan oman liiketoiminnan kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Keskus tarjoaa hoitajilleen myös ajanvaraus- ja laskutuspalvelut, mainonnan ja markkinoinnin, vahvan laatubrändin sekä www-sivut.

Sinfonia synnyttää asiakkailleen luotettavasti toimivan, palvelun laatuun panostavan, eri hoitomuotoja tarjoavan palvelukeskuksen. jossa on helppo asioida. Täydentävien hoitomuotojen integrointi ns. koululääketieteeseen on erityisesti hyvinvointipalveluja hyödyntävien asiakkaitten toiveitten täyttymys. 

Keskuksen toiminta perustuu kiinteänä liiketoimintaverkkona toimivien pienyrittäjien yhteistyöhön. Osa yrittäjistä toimii kokopäiväisesti keskuksen tiloissa, osa vain tiettyinä viikonpäivinä. Keskuksen 20 hoitohuonetta voidaankin hyödyntää aina 60 osa-aikaisen hoitajan työssä. Keskukseen kuuluu myös vilkkaassa opetuskäytössä oleva luentotila. 

Sinfonia verkostoitumiseen perustuvaa liiketoimintamallia ja pelisääntöjä on ollut kehittämässä Verkostokonsulttien Petri Sipilä (puh 045-6708810). Sinfonian toiminnasta saa myös tietoja keskuksen vetäjältä, Kari Tuomaalta (puh 0400-761822) ja osoitteesta www.sinfoniaoy.fi .